Οι αντισηπτικές του ιδιότητες και το ευδιάκριτο, αναζωογονητικό άρωμα του, το καθιστούν ένα μοναδικό συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως στην παρασκευή αρωμάτων, ειδών οικιακής χρήσης, κεριών, σαπουνιών, καλλυντικών.Το αιθέριο έλαιο Λεμονιού αποκτάται από τη φρέσκια φλούδα του Λεμονιού (Citrus limon). Σε αντίθεση με άλλα αιθέρια έλαια, το αιθέριο έλαιο Λεμονιού εξάγεται με μηχανικές μεθόδους και όχι με την μέθοδο της απόσταξης με ατμό.Το αιθέριο έλαιο Λεμονιού είναι ένα ανοιχτό προς πρασινωπό κίτρινο υγρό. Έχει μία ευχάριστη, φρέσκια μυρωδιά.

Αιθέριο έλαιο λεμόνι

7,00 €Price
10 Milliliters